Mehän sillon alkuun päätettiin ettei Gali saa mennä sohville eikä varsinkaan sänkyyn.. No siitä on lipsuttu pahemman kerran.. Poju nukkuu keskellä ja sohvat on valloittanut myös. Eipä se haittaa kun on oma muru.

Gali on kotona yleensä rauhallinen, syö luita ja makoilee. Välillä tietty pitää kissaa kiusata ja leikkiä. Koirapuistossa käydään lähes päivittäin. Siellä on kiva koira porukka. Saa koirut juosta ja telmiä. Missään muualla Gali ei irti pääsekkään. Hihnalenkillä käydään välillä ettei mutsi (siis minä) pääsee laiskistuun.. ja lihomaan.

Galista on tullut ISO poika. Kokoa on kertynyt reilu 70cm ja painoa noin 35-40kg. Tykkää jostain ihmeen syystä syödä öisin.. Kauhee rutina kuuluu kun poju lappaa ruokaa suuhunsa.

Mitään tuhoja ei vielä ainakaan ole tehnyt. Yksin jäädessään nukkuu. Ainakaan naapurit ei ole kuulleet mitään huutoja. Onneks kun kerrostalossa asutaan. Joskus kun päästäis maalle asumaan omakotitaloon. Sitten saa Gali koirakaverin ja kissalle kaveri tietty kans. Niin ja hevonen ja aasi. Vaikka sellanen on jo.. siis ukko.

Gali ja Renzo on nykyään tosi hyviä kavereita. Leikkii välillä ja nukkuu vierekkäin. Oikeet murut.